Contact

Contact

Titel van de pagina

Mijn werkwijze

Ik nodig je graag uit om kennis te maken om te ontdekken waar je aan wilt werken. En dat verplicht je tot niets, want ik nodig jou uit voor deze ontdekkingstocht. Misschien geeft je dat direct al een aantal inzichten.

Als blijkt dat je meer hulp zou willen dan bespreken we hoe we dat gaan doen. In een hele korte intensieve periode werken we samen naar de oplossing. Niet wachten of met rust afstand nemen Doen is mijn focus en daar werken we samen aan, liefst met een beetje humor. Geen ellenlange of maandenlange sessies. Binnen een paar weken boek je resultaat en werk je met de veranderingen die je zelf hebt aangebracht.

Onze relatie is op basis van gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen. We stellen samen de agenda en doelen vast waar je aan wilt werken. De gemaakte afspraken over de doelen zijn daarbij onze leidraad.

Ik wil dat je je zoveel mogelijk op je gemak voelt, dus onze gesprekken kunnen plaats vinden in een voor jou vertrouwde omgeving. Het is ook mogelijk dit bij Starink Coaching op kantoor te doen. Lukt het niet dit binnen kantoortijden te plannen? Ik ben flexibel en ben er voor jou.

Kom in contact

Hieronder een aantal mogelijkheden om met mijn in contact te komen.


    (*verplicht veld)

    Contact Informatie