Portfolio Category: Referentie

Jon van Luling

(Ondernemer) BOG van Luling Willem heeft mij 3-4 maanden enorm geholpen met persoonsgerichte feedback en het stellen van de juiste vragen. Hij is de toeschouwer die analyseert en prikkelt. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking en ik heb er in korte tijd al zeer veel profijt van.

Read More

Bart Hendriksz

(Relationshipbuilder) ProSpex Zelfinzicht & zelfvertrouwen Door de spiegel die Willem je voorhoudt, zorgt hij ervoor dat je gaat nadenken over je eigen beslissingen en gedrag. Om tot dit punt te komen zorgt hij voor een hele ongedwongen en vertrouwelijke sfeer. Na één gesprek zorgt hij al voor concrete punten waar je mee aan de slag […]

Read More

Simone Schulp

(Loopbaan adviseur / trainer) bij Proactief UVA “Ik ervaar Willem als een natural talent in coachen vooral zijn grondhouding. Ik voelde aan het eind de behoefte om een knuffel te geven om hem te bedanken, dat vond ik zelf heel bijzonder want dat heb ik zelf nog nooit zo ervaren bij een coach”

Read More

Tiny Pieterse

(Directiesecretaresse) Willem stelde zeer goede vragen daardoor werd het voor mij wel heel erg duidelijk voor me hoe ik verder wilde gaan, hij heeft me erg geholpen en dat al in het eerste gesprek.

Read More